Милуюсь

Чертежи Разума
я милуюся тобою -
сонною,
красивою
та діловою.
бурхливою морем,
спокійною річкою
я милуюся тобою.
я милуюся тобою -
у ковдру
укутаною
з головою.
оголеною
біля дзеркала
і зі мною -
я милуюся тобою.
я милуюся тобою -
сміється,
позіхає
та ріднесенька.
втомлена від усіх
та собою.
я милуюся тобою.
я милуюся тобою.
будь-якою моєю однією такою