Шепiт

Александр Ноцкий
Шепоче дощ… шепоче листя…
шепоче птах у небі чистім…
шепоче серце невгамовне…
шепочуть янголи стомовні…

шепоче світ… шепочуть зорі…
шепоче поруч темне море…
шепочеш ти, моя кохана…
і я шепочу щось з екрану…