Вiрю

Людмила Дзвонок
Мені говориш вірити, то вірю,
В стосунки кличу Господа завжди,
Господніми словами усе мірю,
Любов де Божа, там нема біди!

Там зраді нема місця, все відкрито,
Там в серці тільки гарні почуття,
І скільки б тих років було прожито,
Серця там щирі, рідних душ злиття!

Говориш вірити, то я тобі і вірю,
І ми весь час із Богом на зв'язку,
Бог знає все, Він знає нашу мрію,
Дає пізнати стеженьку святу!
              18.12.2023