Постiль Калiпсо

Ольга Тригирская
                Відлиги палітра -
півлітри
                в брунатному склі,
зашарпаний піксель,
                янгельськії шмарклі рясні,
набряклі шипшинові кліпси,
                сталева ріка.
Відлигова вдача чіпка.
Відлига тривала, як острів і постіль Каліпсо.