Ось i Рiздво

Галина Чехута
Ось і Різдво! Час радості і див!
Давайте всі помолимось сьогодні,
Щоб ми скоріше вийшли із пітьми,
Відчули серцем діяння Господні.

Помолимось за тих, хто у бою
Від лиха захищає Україну,
За тих, хто дні і ночі на посту
І не втрачає в перемогу віру.

Помолимось, хай вернуться живі
Сини і дочки рідної Вітчизни!
Хай відведе Господь чужий приціл
І буде поруч у скрутні хвилини.

Помолимось за втрачені життя,
За тих, хто впав, щоб ми жили у мирі.
За батька й матір, за вдову з дитям,
Нехай вони відчують Божу милість…

Запалимо, давайте, всі свічки,
Щоб віру укріпити в кожнім серці!
Помолимось, щоб вогнище війни
Назавжди згасло на усій планеті!..