Захисникам

Елена Юрьевна Амелина
Присвячую 148 окремій артилерійській бригаді   

Доля нас в частину
Звела в тяжкий час,
Захистить країну -
Це мета для нас.

Всі за фахом різні:
Будівельники,
Хто аграрій  з півдня,
ВодІй, моряки...

Ми в боях тримались
В спеку, дощ, мороз,
І загартувались
В пеклі, морі сльоз.

А коли загине
Той, хто поруч йшов,
Туга в серці лине -
Шлях він в Рай знайшов.

Всі братами стали,
Хто бої пройшов,
Біда згуртувала,
Тут сім'ю знайшов.

Ненька Україна
Об'єднала нас,
Б'ємся за країну,
Мир на довгий час.



19.11.2023