Про це сказати

Роман Сивко
Бажання чую у словах, магічне коло в їх думках...
Про що зі мною говорив, те є в житті, сам перевір.
Я поверну усіх в минуле, лише дітей, чека майбутнє.
Забудь себе, створи нове, проси що хочеш, правда є.

Біль пам'ятають лиш вони, старі, постійні помилки...
Забув... буває, не нове. Уроки, лекції, конспект.
І ці завдання, для повчання, болить душа, урок зізнання.
Всі пам'ятали, та забули, дорослий вже, біль проминула.

Страхи ховаєш у словах, помилки чую у думках...
Тебе я чую, геть завжди. Та ти не чуєш, сам себе.
З глухими знову розмовляти, слова твої, час повертати.
Помітиш біль, себе впізнай, або як хочеш, стій — втікай.

Ти бачиш текст, читаєш вірш, слова почути, сенс без меж.
В житті багато забаганок, в них заблукали, це бажання.
Ефект метелика в повітрі, слова і вуха, думка вірна.
Осліпли всі, глухих багато, прийде пора, про це сказати.