Хочеться вiдчути

Галина Чехута
Хочеться прокинутися вранці
І відчути: біль пішов з душі!
Усміхнутись мило спритній пташці
І забути всі думки сумні…

Відпустити прикрощі, образи,
Тішитися спокоєм душі,
Затишком барвистої оази,
Що розкішно квітне на вікні.

Готуватись радісно до свята,
Вірити, як діти, у дива,
В те, що доля подарує щастя,
Відчуття надійного крила.

Не втрачати на добро надію,
Йти до цілі поступом стрімким,
Колисати сокровенну мрію
Про життя у світі без війни…