Життя не бува без р зних проблем

Светлана Назаренко 3
Життя не буває без різних проблем,
Без труднощів, клопоту, та без ділем.
Не може все бути рівно і гладко,
Та можем завжди звернутись до Татка.

Небесний Отець за всім доглядає,
Лицеприйняття ні к кому немає.
Він в бурях та в штормах на нашім човні,
Йому віддаєм відчай, думи сумні.

Та доручаємо близьких у руки,
Щоб не було з ними в небі розлуки. 
Пливе хай ваш човен без всіх притичин,
Не буде для жалощів жодних причин.

Добробуту всім вам, миру, наснаги,
Не відчувати духовної спраги.
Господній  опіки, сил та натхнення,
Чути в молитвах Його одкровення.

Нехай же півсотий ваш цей ювілей
Підводить підсумок всіх прожитих дней.
Що було важливе, що в Божих руках,
Що було у дії, що поки в думках.

Нехай обдуває обличчя легіт,
Щоб радість душі обіймала весь світ.
Летіли за обрій мрії крилаті,
Благословіння було  щоб у хаті.

12.03.2024 р.