Двi втомленi душi

Галина Чехута
Дві втомлені душі – це ми з тобою…
Пройшли одні путі, одну дорогу.

Одна у нас любов, одне кохання,
Один на двох урок, одне мовчання.

Ми бачили усе: інтригу, драму,
І добре, і брудне, емоцій гаму.

Відчули вражу лють і болю присмак,
Дізналися ціну коротким митям!..

Ми бачили печаль і щем страждання:
Без блиску у очах немає щастя!..

Шукали шарму чар в обличчях, рухах,
Та впевнились, краса живе у грудях.

Пізнали вартість фраз!.. В життєвім герці
Важливі не слова, а те, що в серці!