Груднева музика

Олеся Райська
  Почуймо! Грудень на роялі нам заграє
  Прелюд мажорний чи ноктюрн мінорний,
  Але ж замало -  музика лунає
  Вже  оркестрова! Флейти та валторни!

  Ось мідь гуде, вступають альти й скрипки,
  Рух диригента — партії  фаготів
  І соло у кларнета  - перли крихкі
  Тож контрабас вступає, наче проти.

  І справжнє диво  почуттям і слуху
  Гармонія  всесвітня  симфонює
  Зимова казка  містика, зворуха !!!
  І души наші  в унісон  вібрують!!!!!!!!