Тиха нiчка

Любовь Дуля Шевчик
Тиха нічка кругом ,
Над  Ісусом схилилась Марія,
Став Людиною Бог,
В грішний світ народився Месія.

Віфлеєм міцно спав,
Про новину байдужі не знали,
Біднякам-пастухам
Хори ангелів пісню співали.

Щоб спасти від гріхів,
Щоб прощення навіки ми мали
Спас родися в хліві!
Нова ера для людства настала .


~ДЛВ~