Той, хто в яслах

Любовь Дуля Шевчик
***
В небесах ясно зірочки світять ,
Вифлеєм безтурботно ще спить …
Невідомо байдужому світу
Що у яслах Спаситель лежить .

Той , Хто неба залишивши славу,
Нас спасти  у світ грішний прийшов ,
Дав на вічне життя людям право ,
І явив Свою дивну любов .
©ДЛВ