Доля

Николай Супличенко
Усе дало мені життя:
горить кохання багаттЯ,
як співи друзів голоси
готові що не попроси
віддати. Сум та негаразди
спливли по річці назавжди.
Доля моя найкращий газда
мене рятує від біди.