Всё погасло...

Серик Устабеков
    ***
Всё погасло,
Охладело,
Меньше масла,
Слабже вера.

Дни за днями
Лишь печали.
Счастья мячик
В детства дали.

Солнца пазла
Нет помине.
Всё погасло,
Сердце стынет...

 9 декабря, 2023.