Зима це надiя

Галина Чехута
О! Як же прикрасила землю зима!
І я зрозуміла: зима – це надія!
Зима – це дива і приваблива мрія,
Можливість почати з нового листа!

Дивлюсь, як кружляє пухнастий сніжок
І я розумію, зима – насолода,
Це інші сюжети, любов непоборна,
Солодких жадань і думок унісон.

Зима – це життя без докучних дощів,
Відверті розмови в затишку квартири,
Мелодій ліричних улюблені ритми,
Чекання весни і живих кольорів!

Зима – це розваги, це запахи свят,
Просочений радістю смак мандаринів,
Якби ще не злісна ненависть рашистів,
Не гостра гіркота пекучих утрат!..