Життя одне

Галина Чехута
Яке це щастя – зустрічати ранок!
Прокинутись, відчути, що живеш!
Піднятись, вийти на балкон чи ґанок,
Дивитися, як сонечко встає!

Вбирати в себе барви лазурові
І входити в прекрасний білий світ!
Улітку чи узимку на морозі
Вдихати пахощі,забувши вік.

Життя прекрасне навіть в час незгоди,
У миті невезіння і біди.
Не треба ждати слушної нагоди
І цінувати кожний яви штрих!

Приймати серцем щастя жити в світі,
Любити все: і вітер, і сльоту,
Дні елегійні, дощові і світлі…
Життя одне! Тут неможливий дубль!