Смолиста чорнота

Наталия Кравченко 4
Смолиста чорнота, вуальна темрява, порожнеча
три подруги забуття
І прийде до тебе саме та
Від якої не буде порятунку.
Смолиста чорнота космоса увіллється в тебе, і розіллється,
Отруюючи свідомість і душу,
Як свердло причаїлась у чорному космосі темрява, гряде темрява, то
Липкі страхи напрядуть смолистої чорноти, кинувши у космосічну темряву
І темрява перетворила мрії на притулок порожнечі.
Настав час думки почистити в білій димке,
Так всі думки і очистилися попросивши пробачення у Всесвіту,
Очищаючи своїм вуальним світлом інших людей, проникає до їхніх душ і
Виводить весь «бруд», наповнюючи новою енергією…