уВИ

Сергей Зак
..а МЛЕ!__НЬь..(?) -
          ньйе - А__-
                >> бххаДИ__!!__м_мо__..
йи МНЕ__(*)__>
           ньНиА ..Пхха..-"ДИ____ф__"
пПаЖА__///
           ЛььлиЩА!___,,
                /бьбе..ЗДЫ__!__м_ма__/
уВИ___..дь..ДиТь..
           >> ФььПИ!____
                -РьРиДИ__!!__(ф_)




Ф/п