Cum tam commoda simul sumus

Артём Огурцов
Cum tam commoda simul sumus,
En qu; puedo servirte?..
Vos potest facere absque vastantes minutam,
Incumbe caput super humerum meum
Dormies, et omnia in somnio incipient,
Et consolationem meam iterum quaeris,
Ad horas [ad primam] an angeli eorum semper.,
Ut melius sentias...