Кохання довжиною в життя

Светлана Мироновская
Небо хмари збирало в коси,
Всі слова заплітались в риму,
Я до тебе летіла в осінь,
А назад поверталась в зиму.

У кохання натхненні крила,
В почуттях птах весни вирує,
Лине щастя у мрій вітрила,
І серцями сповна керує.

Не рахуй дні, сплетені в літа,
Не сумуй, що волосся сиве,
Нам на двох вистачає світла
Пам'ятати життя щасливе.

24.11.2023