Прол тають роки часи за часами

Светлана Назаренко 3
Пролітають роки часи за часами,
Знову лютий права всі весні віддає.
І розквітлі сади співатимуть гами,
Оновленну природу душа пізнає.

На кордоні сезонів інше звучання,
Перелив кольорів та духовний політ,
Де земнеє іде  з  небесним   єднання,
Та все іншими барвами повниться  світ.

На кордоні завжди  є право на вибір,
Де минуле з майбутнім , зима та весна,
А всі мислі летять лише тільки за вирій,
І звучить в серці Богом відкрита струна.

На кордоні років  нові міркування,
Відпускається щось, щось  стає головним.
Зрозуміть допоможе з Отцем спілкування,
Всі питання  розв'язувать варто лиш з Ним.

Буде хай в душі вашій  Боже звучання,
Під покровом Його буде ваша сім'я .
І приносять плоди всі ваші старання,
Не згасає любові ярке полум'я .

Мира, злагоди,  віри , див та наснаги ,
Щоби далі вам йти  де стежині вузькі.
Щоб не відчувати духовної спраги,
Та щоб шану давали і дальні й близькі.

28.02.2024 р.