Питать не варто у ж нок

Светлана Назаренко 3
Питать не варто у жінок,
Який рокам настав вже срок.
Якщо душею молода -
На всіх з усмішкой погляда.

А як нема ще сорока,
Не рахувать можна рока.
Вже потім всі біжуть, летять,
Ніяк не можеш наздогнать. 
 
От і радим ми потОму:
Як почуєшь легку втому,
То дуже ти не зволікай,
А швидко в ліжечко лягай.

На стіл пигулку поклади,
Та принести, проси, води.
Лежи собі  відпочивай.
Годинку зайву  вигадай.

Тоді повільненько вставай,
Родню до праці запрягай.
Щоби добре почувати,
Треба щось делегувати.

А то будеш нервувати,
Плохо їсти, плохо спати.
Сил не буде, щоб любити,
Та сім'ю  свою хвалити.

Наші, Валечко, вітання,
Миру, щастя побажання.
Ще здоров'я та достатку ,
Мрій здісненних для початку.

Діточок щасливий гомін,
В темряві від сонця промінь.
Благословляє  хай вас Бог,
Та дасть духовних перемог.

1.12.2023.р.