Хвала

Юрий Колесник
Я дякую Господь за все що в житті маю
За сонця блиск що є на небі голубім
Що з радістю я кожен новий день вітаю
Бо знаю що в нім буду з Богом я моїм

Тобі Ісус я шану віддаю за кожну мить
По милості  що в цьому світі проживаю
За все що мав і маю. Хоча душа болить
Коли новини кожен день я чую чи читаю

До тебе Господи вони мене всі наближають
Підтверджуючи все що Ти в Біблії сказав
Показуючи тим хто Твоє Слово добре знає
Щоб підбадьорились і кожен би Тебе чекав

Не знаємо сьогодні а чи може й взавтра
Ти знов прийдеш.Та скорро видно буде те
Війну сьогодні мають Україна і Ізраіль
Болячки. Від землетрусів вся земля гуде

Та й все що зараз нас навкруги  буває
Повинне ж бо б побуджувати свято жить
Того хто дісно з неба на Христа чекає
Й Завітом з Богом він цінує й дорожть

Що б в Вічністі він був побіля Нього
Та не хочу я догматику тут викладать
Реалії життя пілказуть вірную дорогу
А право кожного де Вічність пробувать

Писав і думка в голові була сяйнула
Чи ж то мені б жалітись ще на щось?
Відомих і багатих, молодих уже немає
А я... Я дякую за все Тобі Христос