Не жди. Don t wait anything

Ксения Образцова
Не жди. Ничего не жди —
Жизнь сама по местам все расставит.
И сейчас пусть идут дожди, —
Знай, весна непременно настанет.

Сядь поплачь. Если хочется — плачь,
Когда грустно и невыносимо…
И эмоций своих не прячь —
Кто не выдержит — пройдёт мимо.

Прости каждого. Отпусти.
Это сложно, но будет легче.
Не кори себя. Погрусти
Жизнь одна и никто здесь навечно…

Don’t wait anything. Life itself
Will put everything on its place
Now it’s rainy and cold, unsafe
But one day sun will change the rain

Sit and cry if you want, — just cry
When you feel so empty and sad.
Let emotions and feelings go by —
Your close people will understand.

Forgive everything. Everyone.
And let go. Never hold and regret.
And no doubt of nothing is gone
Life is short. Very short, don’t forget.