Дощ

Людмила Васильева Луцко
Не перший день вже дощ іде.
Краплини б"ють в віконце.
Холодний вітер аж гуде.
В хмарках сховалось сонце.

Нині господар листопад
Завзято хазяйнує.
Вдягнув у жовте ліс і сад.
Він золотом малює.

Листочок крутиться летить.
Він вирвався на волю,
піднявшись в небо лиш на мить,
неначе парасоля.

А вітер виє і реве
Весь день і ніч, і вранці.
Дерева крутить кущі рве
немов у дикім танці.