Заручення зiрок

Алексей Олекс
Твоя душа - струнка, сором'язлива,
Як квітка, що росте в раю,
Далека зірка чарівна, вродлива,
Скажи,- чому тебе я так люблю?

Засяють ніжно почуття-латаття,
Коли побачиш дивний Синевір,
Розкішне полум'я - багаття,
Здійметься вище найвисоких гір.

Моя душа - все лиш про тебе мріє,
Чеканні зустрічі - яскравий зорепад.
Як солодко, коли так рано вечоріє,
Кохання - то заручення зірок-плеяд.