Десь там, за хмарами тепер живеш

Ириша65
Десь там, за хмарами  тепер живеш,
І посміхаєшся усім з небес,
Так швидко закінчилося життя,
І назавжди пішов у небуття.
Журавликом  на землю прилетиш,
Міста  рідненькі  знову  облетиш,
Побачиш, як сумують  тут без тебе,
Шукають твою зірочку на небі.
Живеш навіки в пам’яті, серцях,
Нажаль пішов у вічність, такий жах….