Листва, тускнея, на асфальте сохнет...

Пётр Флотский
***

Листва, тускнея, на асфальте сохнет,
и хмуро люд укутался в пальто.
На крик: "Когда же это падло сдохнет?!"
давно никто не спрашивает: "Кто?"


Оригинал

***

Зів'яле листя на асфальті сохне.
Похмуро кутаються люди у пальто.
На крик: "Коли ж це падло, врешті, здохне?"
давно ніхто вже не питає: "Хто?"

Автор неизвестен.