Бiлий шум

Олесь Птах
І що залишається в очікуванні
невідворотнього і неминучого?
Животіти тільки бранцями долі
і випивши міцне місячне сяйво,
лежачи на канапі, спостерігати,
як неспішно обертається всесвіт
і слухати білий шум, наче зливу.