Елена Некора. Тоскуя по себе, сквозь муть речений

Пётр Флотский
***

Тоскуя по себе, сквозь муть речений,
оставив меты в толще бытия,
из ила вздора, дури, сожалений
всплыву водой высокой снова я.


Оригинал

***

Крiзь мури слiв у тузi за собою,
лишивши карби в щiльностi буття,
я знов спливу високою водою,
яка не знає мулу каяття.