Щасливi хвилини

Галина Чехута
Коли в наших душах спокійно,
Ніщо і ніде не болить,
Сміємся безжурно і вільно,
То й щастя у серці зорить.

Коли є з ким горем ділитись,
Кому розказати свій біль,
З ким можна від туги звільнитись,
То й щастя зринає крізь лід.

Якщо є у світі людина,
Яка пам'ятає тебе,
То щастя яскрава перлина
Тужливі думки віджене.

Коли у житті є світанок,
Є дім, що чекає завжди,
То навіть у миті поразок
Вчувається подих снаги.

Щасливо стрічаємо старість
І кожний новий ювілей,
Коли відчуваємо радість
Від щирої ласки дітей.

У світі багато є щастя,
Людського тепла і краси.
Щасливі хвилини – як спалах,
Вони з нами поруч завжди!..