Море пiсень

Ксана Поликарпова
Кохання сьогодні ніде не потрібно,
У тренді все те, що жартливо-огидне.
У темряві зірка на сонечко схожа,
Але у мороз вона не допоможе.

Кохання сьогодні, нажаль, несучасно,
І полум'я віри від сліз майже згасло.
Але ми чекаємо сонячний день,
Щоб разом пірнути у море пісень.


23:17
08.11.2023