Я захмелив...

Анатолий Уминский
Я захмелів, здалось мені,
Побачивши красу ранкову:
Вже прохолодні стали дні.
Я захмелів, здалось мені:
Промінчик сонця напівсонний,
Повітря аромат п'янкий.
Я захмелів, здалось мені:
Побачивши красу ранкову

*.   *.   *.   08.11.2023р.