426. Акровирш Чернигов

Дмитрий Арутюнович Романов
Червоним кольором світанку,
Енергією вітру, хмар
Рисую день новий я зранку,
Неначе роси в світлі фар,
І місто тепло усміхнулось
Гримасою зсірілих днів,
І каже: "Все, що промайнуло,
Все, як хотів, як заслужив"

листопад 2023