Ж ночка-селяночка

Людмила Кравченко 4
Жіночка-селяночка трудяжка як бжілка,
Несе щастя й радість у свою домівку.
Не свята,  гріховна, а в серці  жагуча,
Вистрадана в муках, та душа квітуча.

Жіночка-селяночка не слабка, а сильна,
Не падає духом...підкорить вершини.
І як  буде  треба  коня  остановить,
Як вогонь гаряча спепелить і створить.

Жіночка-селяночка мудра, незалежна,
Стерпить всі обіди бо любов безмежна.
Очі  повні  болю та крізь біль сміється,
Душа вся розбита та все ж не здається.

Жіночка-селяночка як німфа красива,
Бог  подарував їй за  спиною  крила.
Бо вона є мати, значит духом сильна,
Для когось найкраща, для когось святиня!!!