Колiр ночi

Олександр Мачула
У ночі різні кольори:
є зоряний, є чорний…
Оте залежить від пори
чи настрою валторни,
яка лунає у душі
та сіє світла ноти,
від ніжної краси віршів
і неба позолоти…
У ночі різні кольори,
немов осінні ружі.
Як пам’ять спомином ятрить,
від болю серце тужить…

04.11.2023