Повернення

Анна Владиславовна Смолякова-3
І.С.


Десь, всередині тебе
Є тендітна квітинка
У таємній "кімнаті"
Від сторонніх очей

Так далеко ... До неба
Коли час плине дико
Швидко... Справи пихаті
Знають "він не втече!"

То ходи вже до мене
Обмаль часу ж бо знову
У квітучого : -

- Мила, скучив..
- Здравствуй. Ждала.

Підіймають знамена
Почуття ... За основу
Має квітка
Ту землю, що  слізьми полила

Я, щоб потім так легко
Безтурботно сміятись
Щоб зі мною ти поряд
Відпочив та зміцнів...

Білокрила лелека
Кличе місяць до хати
А з далекого моря
Прийде спів навесні

Його точно почують
Ті, хто вміють чекати
І відчує ту пісню
Ніжна квітка - душа...

Хто з тобою ночує
Мені краще не знати
Ти пробач, ненавмисно
Вийшла пісня з вірша.