Мамина мр я

Светлана Шатунова
Я бажаю проснутись, щоб тиша була...
Птахи щоб співали:" скінчилась війна".
Щоб кожна матуся синів дочекалась,
Щоб більше ніколи війна не верталась.

В гаю соловейко весну зустрічає,
А ми, серед квітів в саду, вип'ем чаю.
Довкола хай тиша панує і спокій,
Хоч пам'ять про біль пронесем ми крізь роки.

Все, досить, народ, то ви вже схаменіться
І Богу, без злості й образи, склоніться,
Молитва тихенько хай в серці лунає,
І сила полине від краю до краю.

Ненавість і зброя війну не зупинять,
Лише милосердя до Бога долине.
Благаю усіх, хто читає ці строки,
Від серця до серця зробіть добра кроки.