Hell Love in...

Дмитрий Кейдис
Козак посватався до дівки...
Тепер з ганьбою по хмизах
несе до власної домівки
скрізь очерети гарбуза.

Хоч в перфорації аматор,
та доля зла одинака ,
що він , як імпортний вібратор,
почав довбити кобяка.

Бо кралі тій нахабну пику
йому нагадував гарбуз.
Таку жорстку оральну втіху
не бачив навіть Чупа-Чупс.

Кохань гойдаючи колиску ,
згадати варто чиісь крах.
Як Хеллоуїн щербатим пИском
до вас всміхнеться у пітьмах.