Диво

Виктория Баженова 2
Диво дивнеє... Непідвладне...
Непідкорене... Непереможне...
Так... Кохання моє... Зорепадне...
Непідвладне... П'янке... Тривожне...

Чи буває збурунене щастя,
Що втікає від влади розуму?
Моя сповідь... Моє причастя...
Квітка персика... Вбита морозами...

Де ж ти, сонце моє запізніле,
Що несе теплоту і турботу?
Квітка щастя... кохання вціліле...
Оживає лише на фото?