Дiти осенi

Брущенко Алёна Бруна
1.11.2023.

Вересень верифікує врожай літніх подвигів,
Жовтень ледь жевріє жаром останнього променя.
І листопадом спадають с дерев дивні сповіді,
Осінь-віщунка ворожить часами й світами прозорими.

Вересень вийшов на «ви» з першим вранішнім холодом,
Жовтень жовтіє й червоним забризкав навколо все,
І листопад - лицар сірих туманів й оманливих спогадів,
Осені сумно та чемно дощами й вітрами підспівує.

Осені діти, брати сумно-радісно-вічнії,
Кожного з вас розумію й до вас дослухаюся:
Вересень, Жовтень й Листопад, чарівні сни
Ваші в свідомість доріг моїх знову вплітаються…