Скiнчаться тяжкi часи

Людмила Дзвонок
Мовчить моє Серденько, я чекаю -
Жіноча доля, звісно, що така,
Дзвонить не буду  (не відволікаю),
Бо ноша в нього у цей час тяжка!

Хай трудиться і я знайду роботу,
А потім помолюся за всіх нас,
Подяку шлю я Богу за турботу
І за любов, якою любить нас!

Складаю іспити я на терпіння,
І сили прошу у Отця  свого ,
Без них не зберегти життя, спасіння,
Що найцінніше над усе всього!

Мовчить моє Серденько, в клопотанні...
- О Господи, допоможи йому,
Благослови усі його старання,
Без Тебе завжди тяжко одному!

Я дякую за поміч, знаю, буде,
Бо неодмінно Ти її даси,
Веди нас, Господи, з Тобою всюди,
Скінчаться, віримо, оці тяжкі часи!
                31.10.2023