Cалодкi пацалунак

Вадим Войно
Ты мяне чаруеш и натхняеш.

Хоць не ведаю, каго цяпер кахаешь.

Вечар сумны, сумны гарызонт.

Мы з табой спрачаемся на конт:

Тваё сэрца быццам iз гранiта.

Дзе ж яно, калi маё разбiта?

Дзе я быў, калi цябе не стала?

Мне кахання мала, мала, мала!

Паглядзi, у цемры за акном -

Чыйсцi цёплы i шчаслiвы дом,

Як цудоўны, восеньскi малюнак.

Вось табе салодкi пацалунак...