Олег Винник 1973. Навсегда

Евгения Федосюк
Навсегда

https://www.youtube.com/watch?v=THtkWijdQFI

Я дыханьем руки нежные согрею
К шелковому телу прикоснуться смею,
Любящее сердце по тебе вздыхает,
Кто любил так сильно, тот все понимает.
 
Припев

Коль от меня уйлёшь не говори тогда,,
Что навсегда , что навсегда
Коль от меня уйлёшь не говори тогда,,
Что навсегда , что навсегда
 
Именем твоим звёзды называю,
Падаю с небес, в небеса взлетаю...
Сколько будем вместе?.. Да, никто не знает...…
Но любовь такая в жизни раз бывает!
 
Припев (2)

Олег Винник

Назавжди

Я твої долоні подихом зігрію,
Шовкового тіла доторкнутись смію,
Серце за тобою тьохкає, зітхає,3
Той все розуміє, хто, як я, кохає...
 
Приспів:
Якщо підеш від мене тільки не кажи,
Що назавжди... Що назавжди...
Якщо підеш від мене тільки не кажи,
Що назавжди... Що назавжди...
 
Іменем твоїм зірку називаю,
Падаю з небес, і в небеса злітаю...
Скільки будем разом?.. - Ніхто не знає...
Та кохання справжнє раз в житті буває!...
 
Приспів. (2)