Поза межами болю... Записки сумасшедшей або листи

Виктория Баженова 2
Поза межами болю... Там... зустрінусь з тобою...
Не у снах... Не у віршах...
Біль пронизує серце... Все гірше... Все гірше...
Гіркотою уп'юся... Я - вільна тепер... Я уже не боюся!
Я уже прожила за минулий рік... Все своє життя...Щастя потік...
Переписку читаю... Хто  у ролі Пилата?
За все треба платити... Ось приходить розплата...
Як ти брешеш  правдиво... Жаль... Кохання-  облуда...
Та я вірю у диво... Не жалій мене, Юда!