Осiннiй чар

Галина Чехута
Осіння магія дощу!
Вона всесильна!
У дивній пристрасті спокус –
Жадань перлина.

Чаклунство – в дивних кольорах,
У різнобарв'ї.
В покритих золотом дворах,
У виднокраї.

Тут – чорнобривці, там – каштан,
А тут – осика…
Тут – діамант і помаранч,
Там – хмарка сива…

Ультрамарин, агат, бурштин,
Медвяний запах…
Захопливий магічний вир
Весь – у прикрасах.

В дощі, в туманах, у річках –
Осінні чари.
Осінній чар живе у снах,
Пливе, як хмари…