Личить i лiчить...

Игорь Нехаенко Одесса
 
 
Личить і лічить.
Лікуй спрагу слів.
Кожного разу
На кожній зупинці.
Не переймайся дорогою снів.
Досить того, що скубеш наодинці. 
Бачиш, як небом простяглась рука
Променів райдуги в цвіті веселки?
Землю лупцюють дощі батога
Кожного ранку окремо оселі.
Личить торкнутись, й лічити слів
Злу обіцянку про мову зневір’я.
Ліки цілують вустами богів:
Змилуйтесь, начебто, зморені звірі.
Як тебе те, що на мене лиш зміст
Давньої казки двійкового коду?
Вітер замовк й, тамуючи злість,
Грає одну нескінчену(ю) коду.


23 сентября 2023 в 01:08



По-русски:
 

Льстит и считает…
Лечи жажду слов.
Каждый раз чтоб 
На любой остановке.
Не заморачивайся следом снов.
Хватит того, что скубёшь одиноко.
Видишь, как тянется небом рука
Радуги красок в лучах цвета спектра?
Землю лупцуют дожди батога
Каждого утра от дома отдельно.
Стоит коснуться, исчисливать слов
Злую угрозу про речи изверья.
Зелье целует устами богов:
Смилуйтесь, может, уставшие звери.
Как тебе то, что по мне лишь репост
Давнишней сказки двоичного кода?
Ветер замолк и, тая в себе злость,
Тянет одну бесконечную коду.











.