Лiричнi настроi

Галина Чехута
Ліричні настрої


Краплинки, схожі на сльозу,
Як меседжі, летять в калюжу,
В ліричнім настрої дощу
Я помічаю ноти блюзу…

То тихо грає саксофон,
То разом з вітром скрипка плаче,
То вторить раптом ксилофон,
То з гам мінору шепче ангел…

Я ці мотиви чарівні
Готова слухати щоденно,
Подовгу, наче в напівсні,
Милуюсь невиразним небом.

Лунають в шумі звуки флейт
І листопаду схлипи тихі…
Ці ритми – наче теплий плед,
Вони затишні і мрійливі…