Якщо не спиться...

Даник Красников
Якщо тобі не спиться...
Якщо душа десь вся болить,
То нехай тобі насниться
Новий світ, хоча б на мить...

Рідна мати, рідний татко,
Та найкращі дні, роки...
Колихали б як кроватку,
Де принцеска тихо спить...